Patrocinadors Temporada 2018-19

 

CARTEL COLABOADORES 2018-19.jpg

__

 

__________________________________________________________________________________________

Temporada 2017-18

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cartellfoto

Ajuntament

VOLEU SER PATROCINADOR DE C.B. L’ARBOÇ? Com tota entitat, els clubs esportius han de nodrir-se de recursos per poder desenvolupar la seva tasca. El C.B l’Arboç obté els seus recursos de les quotes dels jugadors i les jugadores i dels socis. A més necessita comptar també amb les ajudes provinents del patrocini d’empreses i institucions. Necessitem l’ajuda de patrocinadors per: - Engegar nous projectes (programa de preparació dels entrenadors, renovar materials obsolets, organització d’activitats (cursets, clínics, trobades, campus i tornejos, etc). - Millorar els resultats esportius. - Equilibrar el balanç econòmic de la temporada. - Per fer front a les dificultats econòmiques sobrevingudes degut a la nova normativa fiscal a la que es sotmet a les entitats esportives, que dificulta la gestió i encareix els costos. El nostre programa de patrocini té com a finalitat canalitzar les aportacions econòmiques de les empreses privades, establint un marc de col•laboració que faciliti un retorn a aquestes inversions, a través d’un conjunt de contraprestacions, especialment en publicitat i ús dels serveis del patrocinador per part dels nostres socis i els seus familiars. Aquest programa és una oportunitat per a les empreses que vulguin vincular la seva imatge i els seus productes o serveis a una entitat que porta el nom del municipi de l’Arboç arreu de Catalunya i, esperem, amb el suport dels nostres patrocinadors, ben aviat pugui ser molt més lluny. El C.B. l’Arboç ofereix diversos nivells de patrocini en funció del grau de suport que se’ns pugui donar. Poden posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic:basquetarbocenc@gmail.com i us podem informar personalment. Salutacions, La Junta directiva del Club Bàsquet L’Arboç

 

VOLEU SER PATROCINADOR DE C.B. L’ARBOÇ?

Com tota entitat, els clubs esportius han de nodrir-se de recursos per poder desenvolupar la seva tasca.

El C.B l’Arboç  obté els seus recursos de les quotes dels jugadors i les jugadores i dels socis. A més necessita comptar també amb les ajudes provinents del patrocini d’empreses i institucions.

Necessitem l’ajuda de patrocinadors per:

–       Engegar nous projectes (programa de preparació dels entrenadors,  renovar materials obsolets, organització d’activitats (cursets, clínics, trobades, campus i tornejos, etc).

–       Millorar els resultats esportius.

–       Equilibrar el balanç econòmic de la temporada.

–       Per fer front a les dificultats econòmiques sobrevingudes degut a la nova normativa fiscal a la que es sotmet a les entitats esportives, que dificulta la gestió i encareix els costos.

El nostre programa de patrocini té com a finalitat canalitzar les aportacions econòmiques de les empreses privades, establint un marc de col·laboració que faciliti un retorn a aquestes inversions, a través d’un conjunt de contraprestacions, especialment en publicitat i ús dels serveis del patrocinador per part dels nostres socis i els seus familiars.

Aquest programa és una oportunitat per a les empreses que vulguin vincular la seva imatge i els seus productes o serveis a una entitat que porta el nom del municipi de l’Arboç arreu de Catalunya i, esperem, amb el suport dels nostres patrocinadors, ben aviat pugui ser molt més lluny.

El C.B. l’Arboç ofereix diversos nivells de patrocini en funció del grau de suport que se’ns pugui donar.

Poden posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic:  basquetarbocenc@gmail.com     i us podem informar personalment.

Salutacions,

La Junta directiva del Club Bàsquet L’Arboç