Gràcies a tothom!!

Després de moltes estones compartides, ha arribat el moment de deixar pas a gent nova, a nova gent, amb noves propostes, nous projectes i amb tot el nostre recolzament i agraïment, que tindran sempre; el mateix que li hem de donar al nostre club, a l’esport de la cistella per ajuntar-nos i fer que ens coneguéssim.
Gràcies a tothom, Gràcies i disculpes per potser haver pres decisions que sens dubte amb les més bones intencions, segurament no han sigut de l’agrat de tothom, però si alguna cosa hem après, és que l’entitat, està per damunt de les persones. 
Som i serem Bàsquet L’ARBOÇ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s